קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות47
מגזין

הלזניה של סבתא

הלזניה של סבתא
המתכון לזניה של סבתא יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 852 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מחית עגבניות, נקניק, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה של אנג'לינה Di Carnevale (לזניה לקרנבל).

הוראות

1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הצ ' אק ואת sirloin ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את הבשר לחתיכות גדולות, עד לא נשאר ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום, אורגנו ופלפל אדום מרוסק ומבשלים עד ריחני. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עד הבשר מצופה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ואת רסק העגבניות יחד עם ציר העוף, עלי דפנה, טימין וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מופחת 8 כוסות, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסירו את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, לחמם מחבת גדולה.
7
מוסיפים את בשר הנקניק בחתיכות גדולות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה ופשוט מבושל דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
לנקז את הנקניק ולשבור אותו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9
בקערה גדולה, לשלב את הריקוטה עם פטרוזיליה, בזיליקום ו 1/4 כוס הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים שני שלישים של מוצרלה גרוסה ומתבלים עם מלח ופלפל. הכה בביצה.
מרכיבים שתצטרך
11
מבשלים את האטריות לזניה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
12
מסננים את האטריות ולשטוף מתחת למים קרים. יבש את האטריות בין שכבות של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
13
מחממים את התנור ל-37
14
מורחים 1 כוס של הרוטב בתחתית צלחת אפיית זכוכית 9-by-13 אינץ'. קו המנה עם 4 אטריות חופפות.
מרכיבים שתצטרך
15
מורחים חצי מתערובת הריקוטה על האטריות, ואז למעלה עם חצי נקניק, 1 1/2 כוסות של הרוטב ועוד 4 אטריות. חזור על שכבות עם הנותרים ריקוטה, נקניק ועוד 1 1/2 כוסות של רוטב. למעלה עם 4 אטריות לכסות עם 1 1/2 כוסות רוטב. לזרוק את כוס 1 הנותרים של מוצרלה עם 1/4 כוס פרמזן הנותרים ומפזרים על הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
16
אופים את הלזניה במשך כ 45 דקות, או עד העליון הוא זהב פריך סביב הקצוות ואת המילוי מבעבע.
17
תן ללזניה לנוח 20 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבזיליקום קצוץ דקבזיליקום קצוץ דק2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')0חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק1כף. חומץ ביין אדוםביצה, הוכהביצה, הוכה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ריקוטה טרייהריקוטה טרייה4חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר בקר טחון צ'אקבשר בקר טחון צ'אק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נתח בשר טחוןנתח בשר טחון680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.56עגבניות קלופות איטלקיות, קצוץ דק, מיצים שמורותעגבניות קלופות איטלקיות, קצוץ דק, מיצים שמורות12אטריות לזניה מיובשותאטריות לזניה מיובשות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק דל נתרןציר עוף או מרק דל נתרן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובש, מתפורראורגנו מיובש, מתפורר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי10שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרpound ארוז מלא חלב מוצרלה, מגוררpound ארוז מלא חלב מוצרלה, מגורר1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר6ענפי קורנית, קשורים יחד עם מיתר מטבחענפי קורנית, קשורים יחד עם מיתר מטבח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.