הלזניה של קריסטי
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לכריסטי ' ן לנסות. במנה עיקרית זו יש 345 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב עגבניות, מלח שום, גבינת ריקוטה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די טוב. מתכונים דומים: SRC: קריסטי קרינגל, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות).
הוראות
בסיר גדול לבשל אטריות לזניה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה. לשטוף עם מים קרים.
ברוטב גדול מחבת לבשל בשר טחון.
מערבבים רטבי עגבניות ורסק עגבניות עם בשר בקר טחון ומבשלים עד מבעבע.
מוסיפים מלח שום ותבלינים איטלקיים ומפחיתים את החום לרתיחה נמוכה. מבשלים 10 דקות.
כדי להרכיב, בחלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ ' להפיץ שכבה דקה של רוטב. לאחר מכן, להוסיף שכבה של אטריות, גבינת ריקוטה, רוטב/תערובת בשר בקר טחון, ולאחר מכן גבינת מוצרלה מגוררת. חזור עד תבנית אפייה מלא.
מקשטים העליון עם גבינת מוצרלה גרוס נוסף.
בתנור שחומם מראש 375 מעלות F(190 מעלות C) אופים במשך 30 דקות או עד מבעבע.
בואו לעמוד במשך 15 דקות ומגישים.