קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

הלזניה של קריסטי

הלזניה של קריסטי
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לכריסטי ' ן לנסות. במנה עיקרית זו יש 345 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב עגבניות, מלח שום, גבינת ריקוטה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די טוב. מתכונים דומים: SRC: קריסטי קרינגל, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות).

הוראות

1
בסיר גדול לבשל אטריות לזניה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה. לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
ניקוז.
3
ברוטב גדול מחבת לבשל בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסננים שומן עודף.
5
מערבבים רטבי עגבניות ורסק עגבניות עם בשר בקר טחון ומבשלים עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
מוסיפים מלח שום ותבלינים איטלקיים ומפחיתים את החום לרתיחה נמוכה. מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
7
כדי להרכיב, בחלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ ' להפיץ שכבה דקה של רוטב. לאחר מכן, להוסיף שכבה של אטריות, גבינת ריקוטה, רוטב/תערובת בשר בקר טחון, ולאחר מכן גבינת מוצרלה מגוררת. חזור עד תבנית אפייה מלא.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגהלפי עוגה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מקשטים העליון עם גבינת מוצרלה גרוס נוסף.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
9
בתנור שחומם מראש 375 מעלות F(190 מעלות C) אופים במשך 30 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו לעמוד במשך 15 דקות ומגישים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.