הלחם המהיר של נילי
אם יש לך מלח, חרדל טחון, בירה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 45%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לחם מכונה דלעת תבלינים מהיר לחם, לחם סודה אירי: לחם מהיר קל, ו לחם שקדים: לחם מהיר יוצא דופן.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מערבבים יחד קמח, חרדל טחון, מלח, סודה לשתייה, אבקת אפייה וקאיין לקערה גדולה.
בקערה נפרדת להקציף יחד ביצה, שמן צמחי ובירה ומערבבים את הבלילה עד שהוא פשוט בשילוב.
מוסיפים את החומרים הרטובים לייבוש.
מערבבים פנימה את הגבינה והטימין.
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 45 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב לחם מהיר עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "