הלחם הצרפתי של אמא
הלחם הצרפתי של אמא דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 160 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מים, קמח לחם, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
שלב שמרים 1/4 כוס מים חמים בכוס מדידה 2 כוס; מערבבים הנותרים 1 3/4 כוסות מים חמים, ולתת תערובת לעמוד 5 דקות.
מערבבים 4 כוסות קמח וסוכר בקערה גדולה. מערבבים בתערובת שמרים ושמן.
מכסים את הבצק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות.
מוסיפים מלח ומספיק קמח כדי ליצור בצק נוקשה, מכים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי כבד 6 עד 8 דקות. מכסים ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מחלקים בצק לחם לשניים, ומעצבים כל מנה לכיכר בגודל 12 אינץ'.
מניחים כל כיכר על תבנית אפייה משומנת קלות מפוזרת באופן שווה עם 2 כפות קמח תירס. מכסים כיכרות, ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 425 במשך 15 דקות. מערבבים יחד ביצה לבן 2 כפות מים.
מברשת מעל כיכרות לחם, ואופים 5 עד 10 דקות יותר או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.