הליבוט אגוז קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט אגוז קוקוס. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 4592 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 496g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך חתיכות אגוז, קמח, ביצה לשטוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חתיכות אגוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד-אגוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו בייגלה-אגוז מצופה הליבוט, הליבוט קלוי עם קרום אגוז, ו הליבוט מצופה אגוז ברוטב סויה דבש (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הדג, תחילה מעיל את הדג עם קמח, להקיש עודף ולאחר מכן לטבול לתוך לשטוף את הביצה.
מערבבים את פירורי הלחם, קוקוס ואגוזי מלך יחד במחבת שלישית. סיים את הדג בתערובת לחם הקוקוס. ודא כי הלחם הוא שווה מכסה את הדגים, ולאחר מכן לחזור עם הדגים הנותרים.
מחממים את השמן בסיר גדול, כבד חובה או טיגון עמוק ל 350 מעלות F. ברגע שהדגים כבר בפירורי לחם, טיפת הדגים בפירורי לחם לתוך השמן ומבשלים עד חום זהוב, כ 90 שניות. הפוך את הדג פעם אחת במהלך תהליך הבישול. לאחר מבושל, להסיר ולאפשר לנוח על מגבות נייר לספוג עודפי שמן.
במהלך מנוחה, מפזרים מלח ופלפל, ולאחר מכן לסחוט את הלימון על הדגים המבושלים.