הליבוט אפוי עם אורזו, תרד ועגבניות שרי
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו תרד תינוק, עגבניות שרי, פסטה אורזו) ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט אפוי עם אורזו, תרד ועגבניות שרי, אורזו עם תרד ועגבניות שרי, ו הליבוט בגריל ועגבניות עם פסטו אורזו.
הוראות
להקציף 2 כפות שמן ומיץ לימון בקערה; רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מניחים הליבוט על גיליון אפייה מעוטר; מפזרים מלח ופלפל.
אופים עד אטום במרכז, כ -12 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך; לנקז.
להוסיף 2 כפות שמן ושום לסיר אותו; sauté מעל חום בינוני 1 דקה.
מוסיפים פסטה סחוטה, תרד ועגבניות; מערבבים למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום. כיסוי; בואו לעמוד 1 דקה (תרד יהיה לנבול). מחלקים פסטה בין 2 צלחות. למעלה עם הליבוט נותר ההלבשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.