הליבוט אפוי עם כרוב כבוש
צריך חלב חינם, ומנה עיקרית pescatarian? הליבוט אפוי עם כרוב כבוש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 137 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרוב כבוש, עגבניות, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ מאלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פבלובה עם פירות יער וקרם כקינוח. . וזה די טוב. נסו כרוב כבוש אפוי עם תפוחים, עוף בלימון אפוי על מצע של כרוב כבוש-סיר איטי, ו הליבוט אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
תרסיס צלחת זכוכית 9x12 אינץ ' עם ספריי בישול.
פילה הליבוט יבש עם מגבות נייר. מתבלים כל צד במלח ופלפל שחור.
מניחים פילה בתבנית אפייה מוכנה; למעלה כל פילה עם כרוב כבוש.
כסה את הצלחת בצורה רופפת בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 12 עד 15 דקות.
מפזרים חומץ מאלט לפני ההגשה,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.