הליבוט באסקבצ'ה
הליבוט ב Escabeche דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 367 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו פלפלים, טימין, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), Escabeche, ו Escabèche.
הוראות
חותכים את הדג לרצועות רחבות 2 אינץ ' וללטף אותם יבש. מתבלים את הקמח במלח ופלפל, חופרים בו את הדגים, ומטפחים עליו כל קמח עודף.
חום 3 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מטגנים את הדג עד שהוא משחימים קלות משני הצדדים, כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
מסננים על מגבות נייר ולאחר מכן לשים את הדגים בשכבה אחת לתוך צלחת זכוכית רדודה.
מסננים את השמן מהמחבת, מחזירים אותו לחום בינוני ומוסיפים 3 כפות שמן זית טרי.
מוסיפים את הבצלים, הפלפלים והסקוטש מכסה המנוע, אם משתמשים, ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מוסיף את השום, קורנית, עלי דפנה, פלפל, ו allspice ומבשלים עוד 2 דקות.
יוצקים את החומץ והמים ומביאים לרתיחה. כפית את הירקות ועשבי תיבול על הדגים ולאחר מכן להוסיף את רוטב החומץ.
מגישים חם או לתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר לקרר לפחות 4 שעות או לילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו