הליבוט בגריל II
הליבוט בגריל II עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 198 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 5.79 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו בזיליקום, שמן זית, טימין ועוד מספר מצרכים להכנה היום. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. יום העצמאות האמריקאי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתית וקמאית . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעתיים ו-20 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 97% . נסו סלסת ג'ינג'ר אוכמניות עם הליבוט בגריל , הליבוט אפוי והליבוט ליים וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פילה ההליבוט בתבנית אפייה שטוחה. בקערה, טורפים יחד את שמן הזית, מיץ הליים, הטימין, הבזיליקום, האורגנו והרוזמרין.
יוצקים את המרינדה על הדג, מכסים ומכניסים למקרר למשך 2-4 שעות.
חממו את הגריל מראש לחום בינוני. כוונו את גובה הרשת למרחק שבין 10 ל-15 ס"מ ממקור החום.
משמנים קלות את רשת הגריל.
מוציאים את ההליבוט מהצלחת ומשליכים את המרינדה. מבשלים במשך 5 דקות מכל צד, או עד שניתן לפרק את הדג בקלות בעזרת מזלג.