הליבוט בגריל ברוטב עגבניות לימון
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם עגבניות שזיף, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עשב לימון ועגבניה דובדבן הליבוט En Papillote, הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל, ו הליבוט בגריל עם שעועית לימה ורוטב עגבניות קלוי.
הוראות
לבשל שאלוט ושום ב 1 כף שמן בסיר כבד 3-4 ליטר על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, על 3 דקות.
מוסיפים עגבניות, עשב לימון, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום לבשל בבית מבשלים חשוף, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות להתפרק וליצור רוטב עבה, על 20 דקות.
רוטב כוח דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. מתבלים במלח ופלפל.
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום עד בינוני.
דגים מברשת משני הצדדים עם הנותרים 2 כפות שמן, ואז העונה עם מלח ופלפל. דג גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, על מתלה משומן קל, מתהפך פעם אחת, עד מבושל רק דרך, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, דגים יכולים להיות בגריל במחבת גריל מתובל היטב גדולה (ללא צפיפות) על חום גבוה בינוני, מתהפך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, 8 עד 9 דקות בסך הכל. * רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר או לחמם להתחמם לפני ההגשה.