הליבוט בגריל עם סלסה אננס ליים
הליבוט בגריל עם סלסה אננס ליים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 234 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, סטייקים הליבוט, פלפל חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אננס tidbits אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כוסות יוגורט סלסה פירות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו הליבוט בגריל עם סלסה אננס צ'יפוטלה, טקילה ליים עוף עם סלסה אננס בגריל, ו טאקו סרדינים בגריל עם אצ'יוטה, ליים, וסלסה אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 8 המרכיבים הראשונים בקערה; מערבבים היטב. תניח את הסלסה בצד.
מערבבים שמן ושום; מברשת על דגים.
מפזרים 1/4 כפית מלח על דגים; להפריש.
מניחים דגים על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים עם טריזים סיד, ומקשטים עם עלי כוסברה,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.