הליבוט בגריל עם עגבניות-סלסה אבוקדו
המתכון הליבוט בגריל עם סלסה עגבניות אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 14 דקות. במנה עיקרית זו יש 234 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אבוקדו, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם סלסה עגבנייה טרייה, אבוקדו בגריל עם סלסה עגבניות מתובלת, ו עוף בגריל עם סלסה עגבניות אבוקדו.
הוראות
שלב עגבניות ו -7 המרכיבים הבאים בקערה; להפריש.
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל על דגים. דג מעיל עם ספריי בישול.
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מסדרים דגים על צלחות הגשה; לסחוט פלחי סיד על דגים. סלסה כפית על דגים.
הערה: ניתן לבשל דגים על מחבת גריל שחומם מראש על חום בינוני-גבוה, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס