המתכון הליבוט בגריל עם סלסה עגבניות אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 14 דקות. במנה עיקרית זו יש 234 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אבוקדו, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם סלסה עגבנייה טרייה, אבוקדו בגריל עם סלסה עגבניות מתובלת, ו עוף בגריל עם סלסה עגבניות אבוקדו.
הוראות
1
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
שלב עגבניות ו -7 המרכיבים הבאים בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל על דגים. דג מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מסדרים דגים על צלחות הגשה; לסחוט פלחי סיד על דגים. סלסה כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
Dientes De Ajo
ממתק תמנון בריט
6
הערה: ניתן לבשל דגים על מחבת גריל שחומם מראש על חום בינוני-גבוה, אם תרצה בכך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.