הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים הודים, אז נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל. לבמנה עיקרית זו יש 755 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם עגבניות ענבים, שמן קנולן, חומץ תפוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בתפוח סבתא סמית ' אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוח קל פריך עם גרנולה חמאת בוטנים + סוג גרנולה בגידה כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל, הליבוט בגריל עם רוטב עגבניות לימון, ו צ'ילי מתובל הליבוט בגריל עם סלסה רוטב תירס בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת מטגן בינונית על אש גבוהה.
מוסיפים את הבצל, התפוחים ואבקת הקארי מסה ומבשלים עד שהבצל והתפוחים מתרככים, תוך ערבוב מדי פעם, כ -5 דקות.
מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס ושלושת רבעי גרעיני התירס. מבשלים, ללא כיסוי, עד להסמכה קלה, עוד 25 עד 30 דקות. מסננים את הרוטב המוגמר לקערה גדולה, מוסיפים את יתרת התירס וטועמים לתיבול.
מחממים גריל לצלייה ישירה ועקיפה.
מברישים את הליבוט משני הצדדים בשמן ומפזרים מלח ופלפל. צולים על אש בינונית-גבוהה עד לחריכה קלה בצד הראשון, כ -4 דקות. הפוך וחרוך את הצד השני, עוד 4 דקות. אם הדג עדיין לא מבושל, סובב את הסורג (במקום להזיז את הדג) כך שהדג יעבור חום עקיף. מכסים ומבשלים עוד כמה דקות עד שהם פשוט מבושלים.
מעבירים את הדג המבושל לפלטת הגשה גדולה. מעל קצת רוטב קארי תירס קוקוס. מפזרים את עשבי התיבול מעל הרוטב, ואז מעל צ'אטני עגבניות שרי בגריל.
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה.
הכן גריל פחמים לצלייה ישירה, חום גבוה.
זורקים את העגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לסל גריל וצולים עד לחרוך ומעט רך, זורקים מדי פעם, כ -5 דקות.
שלב את החומץ, הסוכר, הכוסברה וזרעי הכמון בסיר קטן והביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה לזיגוג, כ -10 דקות.
מניחים להתקרר מעט ואז יוצקים על העגבניות. זורקים, מועכים מעט את העגבניות.
מוסיפים את עשבי התיבול והגרידה, זורקים שוב, טועמים ומתבלים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן]()
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.