הליבוט בגריל עם תבלין בצל אדום חריף, אבוקדו, אספרגוס, ויניגרט צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט בגריל עם תבלין בצל אדום חריף, אבוקדו, אספרגוס, ויניגרט Chipotle. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 963 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-284 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. סעו לחנות וקחו חומץ סיידר, מלח ופלפל כשרים, מיץ ליים מ-2 לימונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הליבוט בגריל עם בצל, עגבניות מתובלות ואבוקדו, אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, ו הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בצל אדום, פלפלים ו 2 כפות מיץ ליים במיכל resealable. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומניחים במקרר כדי לתת לטעמים להתמזג לפחות שעה ועד 4 שעות.
מערבבים פלפל צ ' יפוטלה, ½ כוס שמן זית, וחומץ בצנצנת של בלנדר. דופק לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומחית עד לקבלת חלקה. להכניס למקרר.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
טפטוף דגים עם הנותרים 2 כפות של שמן זית ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל, לשפשף תערובת על דגים מעיל.
מניחים דגים בצד חם של גריל ומבשלים עד לתחתית פילה מתחיל להפוך אטום מרית יכול להיות החליק תחת דגים עם התנגדות קטנה, על 5 דקות.
בעוד דגים מבשלים, אספרגוס העונה ואבוקדו עם מלח ופלפל טפטוף עם כמה כפות של ויניגרט chipotle.
חותכים את 2 לימונים הנותרים לשניים.
מניחים ליים ואבוקדו לחתוך בצד למטה ליד דגים.
הוסף אספרגוס, הצבת אותו לרוחב נגד הסורג, כך שהוא לא ייפול.
Flip דגים ואספרגוס ולהמשיך לבשל עד פתיתי דגים עם מזלג, הוא אטום כמעט כל הדרך, ונרשם בין 54°-135°F על מדחום לקרוא מיידית מוכנס באמצע פילה, 3 עד 5 דקות יותר.
להעביר דגים, לימונים, אספרגוס ואבוקדו למגש, ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מגישים דגים עם אספרגוס, חצאים סיד אבוקדו בגריל, עובר ויניגרט שנותר בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.