קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט בניחוח זעפרן עם תרד, קישואים ועגבניה

הליבוט בניחוח זעפרן עם תרד, קישואים ועגבניה
הליבוט בניחוח זעפרן עם תרד, קישואים ועגבניה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 79 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עגבניות, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עגבניות צלי קישואים, זעפרן Tagliarini עם חלזונות, Sorrel, עגבניות, קישואים, ו הליבוט אפוי עם קישואים, עגבניות, שמיר ופטה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיץ של 1 לימון, שמן זית זעפרן. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל גס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה דגיםפילה דגים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זעפרןזעפרן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים בצלחת לא מגיבה בשכבה אחת.
3
יוצקים את תערובת השמן על הדגים ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.מחממים תנור ל 232°. מרססים מחבת צלייה עם תרסיס בישול לא מקל ומניחים בתנור עד שהוא חם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מפזרים מעט מלח גס על תחתית המחבת החמה. הרם את פילה הדגים מן המרינדה, הזמנת המרינדה, ולמקם אותם, צד העור למטה, על המחבת החמה. צלי עד אטום לאורך כל כאשר פירסינג עם סכין, 7 עד 10 דקות.בינתיים, להכין את הירקות: במחבת סאוט nonreactive גדול על חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
מלח גסמלח גס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את שאלוט ו סאוט עד שהם מתחילים לרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6
מוסיפים את הזעפרן וממשיכים לבשל עד שאלוט רך, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
זעפרןזעפרן
7
העברה על 1 Tbs. של שאלוט לצלחת קטנה ולהניח בצד.הגבירו את החום מתחת למחבת המוקפצה לגובה. עבודה ב 3 קבוצות, להוסיף את עלי התרד אל השאלוט שנותר במחבת. מטובל, משליך כל הזמן, עד התרד הוא נבול אבל עדיין ירוק בהיר, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים לצלחת, מתבלים במלח גס ופלפל, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
9
מניחים את המחבת סאוט מעל חום בינוני ומוסיפים את שאלוט שמורות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
11
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד העגבניות מתחילות להתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12
מוסיפים את המרינדה השמורה, מגדילים את החום לגבוה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט והירקות פשוט רכים, 5 עד 7 דקות יותר. מתבלים במלח גס, פלפל ומיץ לימון.תלולית חלק מהתרד במרכז כל צלחת בודדת. למעלה כל אחד עם פילה דגים כפית את תערובת קישואים על הדגים. אבק את הדגים ואת הצלחת עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
חותכים את הלימון הנותר לפרוסות ומחלקים בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה