הליבוט בניחוח זעפרן עם תרד, קישואים ועגבניה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 79 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עגבניות, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עגבניות צלי קישואים, זעפרן Tagliarini עם חלזונות, Sorrel, עגבניות, קישואים, ו הליבוט אפוי עם קישואים, עגבניות, שמיר ופטה.
הוראות
1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיץ של 1 לימון, שמן זית זעפרן. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל גס.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פילה דגים
סטייקים של ניו יורק
זעפרן
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
מניחים בצלחת לא מגיבה בשכבה אחת.
3
יוצקים את תערובת השמן על הדגים ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.מחממים תנור ל 232°. מרססים מחבת צלייה עם תרסיס בישול לא מקל ומניחים בתנור עד שהוא חם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ממתק תמנון בריט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6 כפות טפנד זיתים מוכן
4
מפזרים מעט מלח גס על תחתית המחבת החמה. הרם את פילה הדגים מן המרינדה, הזמנת המרינדה, ולמקם אותם, צד העור למטה, על המחבת החמה. צלי עד אטום לאורך כל כאשר פירסינג עם סכין, 7 עד 10 דקות.בינתיים, להכין את הירקות: במחבת סאוט nonreactive גדול על חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
מלח גס
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיף את שאלוט ו סאוט עד שהם מתחילים לרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
מוסיפים את הזעפרן וממשיכים לבשל עד שאלוט רך, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זעפרן
7
העברה על 1 Tbs. של שאלוט לצלחת קטנה ולהניח בצד.הגבירו את החום מתחת למחבת המוקפצה לגובה. עבודה ב 3 קבוצות, להוסיף את עלי התרד אל השאלוט שנותר במחבת. מטובל, משליך כל הזמן, עד התרד הוא נבול אבל עדיין ירוק בהיר, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מעבירים לצלחת, מתבלים במלח גס ופלפל, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
9
מניחים את המחבת סאוט מעל חום בינוני ומוסיפים את שאלוט שמורות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
11
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד העגבניות מתחילות להתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12
מוסיפים את המרינדה השמורה, מגדילים את החום לגבוה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט והירקות פשוט רכים, 5 עד 7 דקות יותר. מתבלים במלח גס, פלפל ומיץ לימון.תלולית חלק מהתרד במרכז כל צלחת בודדת. למעלה כל אחד עם פילה דגים כפית את תערובת קישואים על הדגים. אבק את הדגים ואת הצלחת עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריט
13
חותכים את הלימון הנותר לפרוסות ומחלקים בין הצלחות.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.