הליבוט בסגנון אסיאתי בקלף עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוטב סויה, בוק צ'וי, שורש זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו הליבוט בקלף, קלף קל - הליבוט אפוי, ו הליבוט ושימג'י אפויים בקלף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 400 F. לקרוע ארבעה ריבועים 15 אינץ ' של נייר קלף או רדיד אלומיניום ולסדר על 2 גיליונות אפייה. מחלקים את הבוק צ ' וי ופלפל פעמון באופן שווה בין הריבועים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בוק צ ' וי.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים פילה הליבוט על כל תלולית של ירקות ומפזרים את הפלפל השחור. למעלה עם הבצל הירוק והתלהבות. בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, חומץ, שמן, וג ' ינג ' ר. כפית את התערובת באופן שווה על הליבוט. למעלה עם 4 ריבועים יותר של קלף או לסכל ולקפל את הקצוות כמה פעמים כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
העבר כל חבילה לצלחת.
5
מגישים עם סכין כדי לחתוך את החבילה פתוחה, ולהיות זהיר של האדים שיברחו.טיפ: ארוחה יפה זה עובד בדיוק כמו גם עם סוגים אחרים של פירות ים. בפעם הבאה, נסה בקלה, סלמון, צדפות ים, או שרימפס קלופים.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.