הליבוט בסגנון יווני
הליבוט בסגנון יווני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לך עלי אורגנו, עגבניות משומר, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), הליבוט בסגנון קובני, ו הליבוט-סגנון ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם 12-in. מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עם 1 כף. שמן. לשפשף הליבוט עם 1/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. דגים חומים בקלילות במחבת בצד אחד בלבד, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים שמן שנותר למחבת יחד עם שומר ואוזו. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב אור כמעט רך, על 8 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, 1/2 כוס מים, חומוס, מלח ופלפל הנותרים, אורגנו ומביאים לרתיחה. להפחית חום כדי לשמור על רתיחה קבועה.
שכב פילה הליבוט, צד השחמה למעלה, ברוטב ומבשל עד הדג מבושל דרך, 5 עד 10 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו