הליבוט העליון
הליבוט העליון הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מיץ לימון, פלפל קאיין טחון, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה נהדר. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), גלידה עליונה, ו Kabobs העליון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
בקערה, מערבבים את גבינת צ ' דר, מיונז, שמנת חמוצה, קמח, מיץ לימון, בצל ופלפל קאיין.
מסדרים את סטייקים הליבוט בתבנית אפייה מוכנה, ומכסים בתערובת גבינת צ ' דר.
אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך לאפות 15 דקות, או עד דגים הוא flaked בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.