קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

הליבוט העשב פריך עם סלרי מסולסל ו-Haricots Vert

הליבוט העשב פריך עם סלרי מסולסל ו-Haricots Vert
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הליבוט צמח פריך מצופה סלרי מתולתל ו שעועית ירוקה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 509 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, שמן זית, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו שעועית ירוקה עם חמאת עשבי תיבול, שעועית ירוקה עם פנצ'טה, ו סלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
באמצעות מקלף ירקות חד, לגלח את הסלרי כדי לקבל שבבי דק ארוך.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
שים את שבבי הסלרי במי קרח עם חצי לימון ומיץ שלה ולתת לשבת לפחות 1 שעה או לילה במקרר. הסלרי יהיה מאוד פריך, מתולתל וחמוד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
3
מביאים סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה, על חום בינוני ולהגדיר קערה של מים מלוחים היטב קרח. לזרוק את verts haricots במים רותחים ומבשלים עד השעועית הם מכרז אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הסר את השעועית מן המים הרותחים ולצלול מיד לתוך מי הקרח ולתת להם להתקרר. כאשר הם קרים ועדיין ירוקים רטט, להסיר אותם ממי הקרח ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1
מתבלים את פילה הדגים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מערבבים את עשבי התיבול ואת פתיתי תפוחי האדמה בצלחת רדודה. טובלים את צד הבשר של כל פילה לתוך שטיפת הביצים ולאחר מכן לוחצים אותם לתוך תערובת עשבי תיבול/תפוחי אדמה פתית. שימי מגש סדינים עם הצד המאובק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולחמם אותו על חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, להוסיף את הדגים, בצד קרום למטה. כאשר הקרום הפך לזהב ופריך, להפוך אותם, ולאחר מכן להעביר את הדגים לתבנית אפייה מרופדת במתלה קירור ולשים בתנור שחומם מראש במשך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את השמן במחבת סאוט ולהוסיף שמן חדש. לזרוק את השום ופלפל אדום מרוסק. כאשר השום הופך להיות זהוב ארומטי להסיר אותו ולהשליך. לזרוק את הפלפלים השמורים, מתבלים במלח, לטעום, לגלגל אותם סביב בשמן כדי לחמם דרך. כאשר הם חמים, לכבות את החום ולשמור אותם במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את הסלרי ממי הקרח ויבש ב ספינר סלט כדי להסיר את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
5
מוסיפים את הסלרי למחבת עם השעועית. לסחוט את המיץ מן חצי לימון הנותרים מתבלים עם מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחלקים את הירקות בין 4 צלחות הגשה העליון עם הדגים קרום.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.