לקרוע 2 גיליונות נייר קלף על 24" כל אחד. (השתמש בנייר כסף אם בישול על גריל.) כמה אנשים יחתכו את הנייר לצורת לב (לשמור אותו מקופל לשניים ולחתוך את הצורה של חצי לב, ולנטי בית ספר יסודי מישהו!) אני פשוט להשתמש בצורת ריבוע כפי שהוא.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
4
שימוש בחצי התחתון של כל חבילת קלף (לשמור על החצי השני כדי לקפל ולהפוך את החבילה), לחלק את הירקות בין שני הניירות, להיות בטוח למקם במרכז הכיכר, משאיר לפחות אינץ ' של שטח סביב הקצה.
5
מניחים דגים על גבי זה קורנית sprig על גבי דגים. תן לכל דבר לחיצה טובה של מיץ לימון. ועכשיו אתה מוכן לסגור אותו!
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
6
להביא את החצי השני של הנייר כדי לכסות את הדגים וירקות. החל בפינה אחת, לקפל את הנייר על עצמו. מעבר לקצה הנייר, אתה תבוא לפינה השנייה שבה אתה יכול לתחוב מתחת. אתה רוצה ליצור חותם טוב, כי בעיקרון, הדגים והירקות הולכים קיטור בתוך החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק תמנון בריט
7
מניחים על תבנית אפייה ואופים 15-20 דקות, בהתאם לעובי הדגים. אם משתמשים בגריל, פשוט מניחים את חבילת נייר הכסף שלך על המדף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
8
כאשר הדגים מבושלים, להסיר מהתנור ולתת לשבת לרגע, לתת קיטור להתפזר קצת. בהתאם להגדרה, אני מניח את החבילה על צלחת ופשוט לחתוך X בחלק העליון של החבילה לקלף בחזרה את הנייר או לסכל קצת כדי לחשוף את הדברים הטובים בפנים. או שאתה יכול לפתוח את החבילה בצד ולהחליק את התוכן ואת כל המיצים על צלחת או קערת ארוחת ערב רדודה. סיים עם עוד מנה של מיץ לימון אם אתה רוצה וליהנות.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.