הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט עגבניות" שבור"
הליבוט וסלט תירס עם ויניגרט עגבניות "שבור" עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו טרגון, שמן זית כתית מעולה, שעועית לימה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ירושה עגבניות & סלט אבטיח עם ויניגרט תירס, סלט תירס, עגבניות ואבוקדו עם ויניגרט בייקון, ו ירושה עגבניות & סלט אבטיח עם ויניגרט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
הליבה עגבניות, לחתוך לחתיכות, ומניחים בבלנדר. להתמזג עד מחית. מסננים דרך מסננת לקערה. אתה צריך על 1 כוסות טהורות.
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני לא מגיב עד חם.
להוסיף את השום ואת לטגן בקצרה עד חום בהיר.
מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות על 5 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. זרוק את המוצקים.
יש לשטוף את הסיר, להחזיר את מיץ העגבניות למחבת, ולהביא לרתיחה. מבשלים ומתח פעמיים יותר עד מיץ עגבניות הוא עבה כמו שמנת כבדה, על 15 דקות זמן הבישול הכולל. הקפד להנמיך את החום כמו התערובת מתעבה כדי למנוע חריכה. אתה צריך לשתות כוס מיץ עגבניות חלק מאוד.
מוסיפים 1 כף מיץ לימון וטעם למלח ופלפל.
יוצקים 1 כף שמן זית לתוך בקבוק זכוכית קטן, נקי עם פקק מערבולת כדי מעיל בפנים. מסננים את מיץ העגבניות לתוך הבקבוק.
תן לזה להתקרר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים 2 כפות שמן זית. לא לנער או לערבב!
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מוסיפים את התירס ומבשלים רק עד מכרז, על 3 דקות.
להסיר ולהניח בצד. מבשלים את השעועית באותו מים רק עד רך, על 3 דקות.
ניקוז. אם משתמשים בפאבלות, לקלף אותם. כאשר התירס הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את הגרעינים מן הקורים. לזרוק יחד בקערה.
בצנצנת נקייה עם מכסה, לנער יחד את החומץ, טרגון, 3 כפות של חתיכות פרושוטו, ו 6 כפות של שמן זית.
יוצקים מספיק רוטב על תירס ושעועית כדי מעיל, לזרוק היטב, וטעם לתיבול. התאם עם מלח, פלפל, ועוד רוטב לפי הצורך. מניחים בצד כדי להשרות במשך כ -15 דקות.
מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל.
מחממים את 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד חום בצד הראשון, על 3 דקות. להסתובב ולהמשיך לבשל עד אטום לאורך כל, כ 3 דקות יותר.
כאשר מוכן לשרת, ערימת תערובת התירס על מגש או לחלק בין 4 צלחות גדולות. מסדרים את הדגים על גבי הסלטים. לנער את בקבוק ויניגרט עגבניות בעדינות. אתה לא רוצה את התערובת כדי emulsify, אבל יש טיפות נפרדות מושעה בתוך השמן.
כף או לנער על 1 כף של ויניגרט עגבניות שבור על כל פיסת הליבוט ולאחר מכן לטפטף או לנער יותר ויניגרט עגבניות סביב הקצוות של מגש או צלחות.
מקשטים עם חתיכות פרושוטו שנותרו.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.