הליבוט ורקרוז
הליבוט ורקרוז עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם מלח כשר, פילה הליבוט, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט ורקרוז, הליבוט ורקרוז, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).
הוראות
מניחים עגבניות על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב 450 במשך 20 דקות. הפעל עגבניות; אופים 20 דקות נוספות או עד עורות שלפוחיות מעט השחמה. עגבניות דופק ומיצי פאן במעבד מזון עד קצוצה בערך.
בצל מטוגן ב 2 כפות שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום סראנו; סאוט 15 שניות.
מוסיפים זיתים, צלפים ועגבניות קצוצות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים אורגנו.
מפזרים הליבוט עם מלח ופלפל. להמיס חמאה עם הנותרים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים הליבוט; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.