הליבוט ים תיכוני אפוי
הליבוט ים תיכוני אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 277 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו 1/3 כוס קראפט לייט רוטב איטלקי פיקנטי, עגבניות שזיף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו הליבוט-סגנון ים תיכוני, כריכי הליבוט ים תיכוניים, ו כריכי הליבוט ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מסדרים מחצית פרוסות העגבניות בתחתית צלחת אפייה מרובעת 9 אינץ'; למעלה עם דגים, בצל ועגבניות שנותרו.
טפטוף עם רוטב; מפזרים עם צלפים.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
כפית אורז על מגש הגשה. למעלה עם דגים, ירקות ומיצי בישול.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.