הליבוט לימון-ארטישוק en Papillote
הליבוט לימון-ארטישוק en Papillote הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 242 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, שאלוט, סלסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו לימון-טרגון הליבוט En Papillote, הליבוט en Papillote, ו הליבוט וירקות En Papillote (מתכונים דומים).
הוראות
פילה טפיחה יבש עם מגבת נייר; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
חותכים 4 (15 אינץ') ריבועים של נייר קלף. מקפלים כל ריבוע לשניים; לפתוח כל אחד. מחלקים שאלוט באופן שווה בין ריבועים, הצבת ליד קיפול; העליון כל אחד עם פילה 1 ו 1 כף סלסה. מחלקים לבבות ארטישוק ופרוסות לימון באופן שווה על פילה. קיפול נייר; חותם קצוות היטב עם קפלים צרים.
מניחים מנות על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מדחום רושם 140 עד 145 כאשר מוכנס דרך הנייר לתוך הדגים.
מניחים 1 מנות על כל אחד 4 צלחות; לחתוך פתוח.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס