הליבוט מאודה בג'ינג'ר, כתום ולימון
הליבוט מאודה עם זנגביל, כתום, וסיד נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ג'ינג'ר הקרקע, קאיין, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט מאודה עם זנגביל טרי, סאקי-הליבוט מאודה עם זנגביל וכרוב, ו בס מאודה עם לימון וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בתחתית של ספינת קיטור 11 עד 12 אינץ 'רחב או במחבת עמוקה 5 עד 6 ליטר, לשלב מיץ תפוזים, מיץ לימון, וג' ינג ' ר הקרקע. הגדר מתלה לא מקל או משומן לפחות 1 אינץ ' מעל פני השטח של מיץ (לרומם, במידת הצורך, על שפת מחבת עוגת גבינה או שלושה נקי, ריק 2-3 - in.- פחיות גבוהות עם שני הקצוות הוסרו). מכסים את המחבת ומביאים מיץ לרתיחה על חום גבוה.
לשטוף דגים. הגדר חתיכות מעט בנפרד על מתלה מעל מיץ רותח; מחבת כיסוי ולהפחית את החום בינוני. קיטור עד דגים הוא בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות. הרם את המדף. עם מרית רחבה, להרים דגים מן המדף ולהגדיר על צלחת חמה; לכסות כדי לשמור על חם. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים מיצי פאן, חשוף, עד מופחת על 1 1/2 כוסות, 10 עד 12 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס עם 3 כפות מים.
מוסיפים תערובת, יחד עם זנגביל טרי, למיצי פאן מופחתים; מערבבים עד רותחים.
להוסיף מלח קאיין לפי הטעם.
מחלקים את הרוטב באופן שווה בין ארבע צלחות ארוחת ערב.
תניח חתיכת דג ברוטב על כל צלחת.
מקשטים כל מנה עם כמה טיפות של שמן צ ' ילי וגזרים של קליפת ליים.