קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

הליבוט מאודה בג'ינג'ר, כתום ולימון

הליבוט מאודה בג'ינג'ר, כתום ולימון
הליבוט מאודה עם זנגביל, כתום, וסיד נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ג'ינג'ר הקרקע, קאיין, קורנפלורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט מאודה עם זנגביל טרי, סאקי-הליבוט מאודה עם זנגביל וכרוב, ו בס מאודה עם לימון וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתחתית של ספינת קיטור 11 עד 12 אינץ 'רחב או במחבת עמוקה 5 עד 6 ליטר, לשלב מיץ תפוזים, מיץ לימון, וג' ינג ' ר הקרקע. הגדר מתלה לא מקל או משומן לפחות 1 אינץ ' מעל פני השטח של מיץ (לרומם, במידת הצורך, על שפת מחבת עוגת גבינה או שלושה נקי, ריק 2-3 - in.- פחיות גבוהות עם שני הקצוות הוסרו). מכסים את המחבת ומביאים מיץ לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
לשטוף דגים. הגדר חתיכות מעט בנפרד על מתלה מעל מיץ רותח; מחבת כיסוי ולהפחית את החום בינוני. קיטור עד דגים הוא בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות. הרם את המדף. עם מרית רחבה, להרים דגים מן המדף ולהגדיר על צלחת חמה; לכסות כדי לשמור על חם. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים מיצי פאן, חשוף, עד מופחת על 1 1/2 כוסות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס עם 3 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים תערובת, יחד עם זנגביל טרי, למיצי פאן מופחתים; מערבבים עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
להוסיף מלח קאיין לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחלקים את הרוטב באופן שווה בין ארבע צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
תניח חתיכת דג ברוטב על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מקשטים כל מנה עם כמה טיפות של שמן צ ' ילי וגזרים של קליפת ליים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
קליפת לייםקליפת ליים