קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות20
מגזין

הליבוט מאודה עם זנגביל טרי

הליבוט מאודה עם זנגביל טרי
הליבוט מאודה עם זנגביל טרי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, רוטב סויה, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו סאקי-הליבוט מאודה עם זנגביל וכרוב, הליבוט מאודה בג'ינג'ר, כתום ולימון, ו סנאפר אדום מאודה עם זנגביל טרי מתכון ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, שרי, ושמן שומשום, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
שרי.שרי.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים אותו ליד התנור להכנת הרוטב מיד לאחר הבישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
3
שים את שמן הירקות בסיר קטן או מחבת קטנה ומניחים אותו ליד התנור גם כן. הגדר צלחת הגשה לדגים על ידי התנור, יחד עם מרית ארוכה מטופלים או מלקחיים מתכת בצורת V שבה להעביר את הדגים מצלחת הבישול שלה לצלחת ההגשה שלה, שבו תוכל להוסיף את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
תיבולתיבול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
מריתמרית
כירייםכיריים
מלקחייםמלקחיים
4
כדי להשתמש ספינת קיטור סטנדרטי, למלא את הבסיס של סט ספינת קיטור או ווק עם כ 4 אינץ ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
5
מניחים את סל ספינת הקיטור מעל המים. הגדר את צלחת שיתאים בתוך סל ספינת הקיטור שעליו למקם את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
6
מסדרים את צד עור הדג על הצלחת. (אם יש לך יותר מחתיכה אחת, להשאיר קצת מקום ביניהם.)
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
7
מפזרים את המלח קלות על הדגים. תפזר את הג ' ינג ' ר על הדג.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
דגיםדגים
מלחמלח
8
שים את הצלחת בעמדה בתוך הסל או על המדף, ולהביא את המים מהביל לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
כאשר האדים זורמים היטב, להתאים את החום כדי לשמור על זרימת קיטור אפילו, ולכסות את סל ספינת קיטור עם המכסה שלה. מבשלים את הדג במשך 10 דקות, או עד שהוא נעשה לטעמך בחלק העבה ביותר של הדג. כבה את החום ולהשאיר את הדגים באוניית הקיטור בזמן שאתה מחמם את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
10
מניחים את המחבת הקטנה או המחבת של שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
תן לו להתחמם עד שהוא חם אבל לא מעשן, על 1 דקה.
12
הסר מהחום ולשמור אותו שימושי.
13
בזהירות להעביר את הדג צלחת הגשה, משאיר כל נוזל מאחור. במהירות לשפוך את תערובת רוטב הסויה על הדג מכוסה זנגביל, ולפזר את הבצל הירוק על גבי זנגביל. לאט לאט לשפוך את השמן החם על החלק העליון של הדג, מצפה ארומה רוחשת וג ' ינג ' י גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
רוטב סויהרוטב סויה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
14
מגישים חם.
15
מאמר var
16
Type_27_data = {};
17
מאמר
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.