הליבוט מאודה עם כרוב ואגוזים
הליבוט מאודה עם כרוב ואגוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 198 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 1303 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סקווש בלוט קלוי, כרוב, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו הליבוט מאודה, הליבוט מאודה, ו הליבוט מאודה עם שיניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. מעיל שני הצדדים של כל הדגים עם 2 כפות של השמן ומניחים בשכבה אחת במחבת צלייה. מתבלים עם 1 כפית מלח וכמה טחנות פלפל.
חותכים את הלימונים לרוחב לתוך 10 פרוסות ומניחים על גבי הדג. צלוי עד הדג הוא רק מבושל דרך, כ -15 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני.
תוסיף את האגוזים. מערבבים מדי פעם עד השחמה קלה, 3 דקות.
הסר ממחבת ולהניח בצד בקערה.
מוסיפים את השמן הנותר ואת החמאה ואת השום למחבת; מבשלים במשך 30 שניות.
מוסיפים את הכרוב, 1/2 כוס מים, והמלח הנותר. לזרוק, לכסות, ולבשל עד נבול, 5 דקות.
מגישים 4 פילה עם כרוב ואת סקווש בלוט קלוי. מילואים 4 פילה עבור הליבוט עטוף עלים ענבים; להקפיא את השני
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.