הליבוט מאודה עם כרוב ואגוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 198 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 1303 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סקווש בלוט קלוי, כרוב, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו הליבוט מאודה, הליבוט מאודה, ו הליבוט מאודה עם שיניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 F. מעיל שני הצדדים של כל הדגים עם 2 כפות של השמן ומניחים בשכבה אחת במחבת צלייה. מתבלים עם 1 כפית מלח וכמה טחנות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
דגים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
2
חותכים את הלימונים לרוחב לתוך 10 פרוסות ומניחים על גבי הדג. צלוי עד הדג הוא רק מבושל דרך, כ -15 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לימון
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
תוסיף את האגוזים. מערבבים מדי פעם עד השחמה קלה, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
4
הסר ממחבת ולהניח בצד בקערה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
5
מוסיפים את השמן הנותר ואת החמאה ואת השום למחבת; מבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הכרוב, 1/2 כוס מים, והמלח הנותר. לזרוק, לכסות, ולבשל עד נבול, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
כרוב
מלח
7
תוסיף את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
8
מגישים 4 פילה עם כרוב ואת סקווש בלוט קלוי. מילואים 4 פילה עבור הליבוט עטוף עלים ענבים; להקפיא את השני
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.