קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט מאודה עם כרוב ואגוזים

הליבוט מאודה עם כרוב ואגוזים
הליבוט מאודה עם כרוב ואגוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 198 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 1303 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סקווש בלוט קלוי, כרוב, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו הליבוט מאודה, הליבוט מאודה, ו הליבוט מאודה עם שיניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F. מעיל שני הצדדים של כל הדגים עם 2 כפות של השמן ומניחים בשכבה אחת במחבת צלייה. מתבלים עם 1 כפית מלח וכמה טחנות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
דגיםדגים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
חותכים את הלימונים לרוחב לתוך 10 פרוסות ומניחים על גבי הדג. צלוי עד הדג הוא רק מבושל דרך, כ -15 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לימוןלימון
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
תוסיף את האגוזים. מערבבים מדי פעם עד השחמה קלה, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
4
הסר ממחבת ולהניח בצד בקערה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
5
מוסיפים את השמן הנותר ואת החמאה ואת השום למחבת; מבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הכרוב, 1/2 כוס מים, והמלח הנותר. לזרוק, לכסות, ולבשל עד נבול, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
כרובכרוב
מלחמלח
7
תוסיף את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
8
מגישים 4 פילה עם כרוב ואת סקווש בלוט קלוי. מילואים 4 פילה עבור הליבוט עטוף עלים ענבים; להקפיא את השני
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
עלי ענביםעלי ענבים
הליבוטהליבוט
כרובכרוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.