קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

הליבוט מבושל בקליפות תירס

הליבוט מבושל בקליפות תירס
הליבוט מבושל בקליפות תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך סיד, רוטב חם, במרכז לחתוך פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפות התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה Paleo-ביצה & אגוז חינם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. וזה די טוב. נסו תירס מבושל בקליפות על הגריל עם חמאת ליים צ'ילה, BBQ ' d תירס Aztec בקליפות, ו תירס בגריל בקליפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב, מערבבים את הרוטב החריף ורוטב מאגי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מערבבים היטב לשלב באופן שווה.
3
מפזרים את הליבוט משני הצדדים עם קצת מלח ופלפל ומניחים בתוך הקערה, ציפוי עם המרינדה. מכסים בניילון נצמד ונותנים להשרות במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרינדהמרינדה
הליבוטהליבוט
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
מניחים 3 קליפות תירס אנכית חופפים אחד את השני על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מקום 1 פילה על קליפות תירס, הזמנת המרינדה. למעלה עם כף בצל פרוס, כף של המרינדה השמורה וכמה מלח ופלפל יותר.מקפלים מלמטה למעלה, ולאחר מכן מלמעלה למטה. ואז לקפל בצדדים למרכז. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קליפות תירסקליפות תירס
מרינדהמרינדה
בצלבצל
6
לעטוף רדיד אלומיניום סביב כל הליבוט מכוסה תירס ולמקם במחבת ברזל יצוק גדול או על מחבת. מבשלים על אש בינונית במשך 20 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
תירסתירס
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
הסר מהחום ולהסיר את רדיד תירס קליפה בזהירות, לוודא שלא לשרוף את עצמך עם קיטור.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.