הליבוט מטוגן עם בייקון ופטריות
הליבוט מטוגן עם בייקון ופטריות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, פילה הליבוט, בצל קצוץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קליבוט פסיפי מטוגן עם כרישה, פטריות וצדפות, הליבוט מטוגן עם כרישה, פטריות, צדפות ומולים, ו לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים בצל, טימין ופטריות לטפטופים במחבת; מטוגנים במשך 3 דקות.
הסר תערובת פטריות מהמחבת.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
הוסף דגים למחבת, ומבשל במשך 2 דקות בכל צד או עד השחמה. להחזיר את תערובת הפטריות למחבת. מערבבים ביין, ומבשלים 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מפזרים בייקון מתפורר ופטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.