הליבוט מצונן עם רוטב משמש טרי
הליבוט מצונן עם סלסה משמש טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 500 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם משמשים, זרעי חרדל חום, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מרק קישואים צונן עם סלסה ירקות טריים, הליבוט אפוי בסלסה ירוקה טרייה, ו הליבוט בגריל וסלסה מנגו טרי.
הוראות
שים שמן זרעי חרדל במחבת, כיסוי, וחום על חום בינוני גבוה. הם יתחילו להתפוצץ בפראות. כאשר צלילי popping לדעוך, להסיר מהחום.
חצי ומשמש בור; לחתוך לתוך 1/2-in. קוביות. שים משמשים חתוכים לקוביות בקערה גדולה ולזרוק בעדינות עם מיץ לימון, בצל, כוסברה, צ ' ילה, זרעי חרדל עם שמן. מוסיפים 2 כפית. מלח וצינה לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
לנגב מחבת נקייה עם מגבות נייר ולמלא חצי מלא עם מים.
הוסף 1 כפית. מלח ופרוסות לימון.
מחממים מים על חום בינוני עד בעדינות מבעבע.
הוסף דגים ומבשלים, מכוסה, עד אטום רק במרכז( לחתוך לבדוק), 5 עד 8 דקות.
מעבירים דגים עם מרית לצלחת ומקררים לפחות 20 דקות. מתבלים במלח כדי לטעום ומגישים קר, עם סלסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.