קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

הליבוט מצונן עם רוטב משמש טרי

הליבוט מצונן עם רוטב משמש טרי
הליבוט מצונן עם סלסה משמש טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 500 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם משמשים, זרעי חרדל חום, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מרק קישואים צונן עם סלסה ירקות טריים, הליבוט אפוי בסלסה ירוקה טרייה, ו הליבוט בגריל וסלסה מנגו טרי.

הוראות

1
שים שמן זרעי חרדל במחבת, כיסוי, וחום על חום בינוני גבוה. הם יתחילו להתפוצץ בפראות. כאשר צלילי popping לדעוך, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בואו להתקרר מעט, חשוף.
3
חצי ומשמש בור; לחתוך לתוך 1/2-in. קוביות. שים משמשים חתוכים לקוביות בקערה גדולה ולזרוק בעדינות עם מיץ לימון, בצל, כוסברה, צ ' ילה, זרעי חרדל עם שמן. מוסיפים 2 כפית. מלח וצינה לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לנגב מחבת נקייה עם מגבות נייר ולמלא חצי מלא עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 1 כפית. מלח ופרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחממים מים על חום בינוני עד בעדינות מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
הוסף דגים ומבשלים, מכוסה, עד אטום רק במרכז( לחתוך לבדוק), 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מעבירים דגים עם מרית לצלחת ומקררים לפחות 20 דקות. מתבלים במלח כדי לטעום ומגישים קר, עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.