קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

הליבוט מצופה בעשב

הליבוט מצופה בעשב
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך שמן זית, שמיר, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: דיז'ון והרב פנקו-הליבוט מצופה פירורים, הליבוט העשב פריך עם סלרי מסולסל ו-Haricots Vert, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קו גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מערבבים פירורי לחם פנקו, פטרוזיליה, שמיר, עירית, שמן זית כתית, גרידת לימון, מלח ים ופלפל שחור בקערה. לטעום ולהתאים עם יותר מלח אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פאנקו.פאנקו.
פלפל שחורפלפל שחור
גרידת לימוןגרידת לימון
מלחמלח
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יש לשטוף פילה הליבוט ולייבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מניחים פילה הליבוט על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
בנדיבות כפית את פירורי המיטה על הדגים, ולחץ קלות תערובת פירה על כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי פירור הוא משחי קלות פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו