הליבוט על פירה Fava שעועית עם מנטה
אם יש לכם פילה הליבוט עבה, קליפת לימון, פול פול בתרמיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו הליבוט על פירה Fava שעועית עם מנטה, שעועית Fava עם קרם Fraîche ונענע, ו גבינת חלומי תוססת עם פול ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שעועית fava בסיר גדולשל מים מלוחים 2 דקות; ניקוז.
מעבירים לקערה גדולה של מי קרח. Coolbeans; לקלף אם באמצעות שעועית טרי. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מערבבים 2 כפיות מנטה, 1 כפית קליפה, 3/4 כפית מלח גס, ו 1pinch של פלפל אדום בקערה קטנה. מארגנת דג על תבנית אפייה גדולה. תערובת לשפשף על כל הדגים. לעשות קדימה: יכול bemade 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
חום 2 כפות שמן ב גדולותכבד מעל חום בינוני.
מפזרים מלח גס, פלפל שחור וקורט פלפל אדום. מבשלים עד מחומם ורך, ערבוב occasionallyand הוספת מים על ידי 1/4 כוס מלאה אם יבש, about5 דקות. באמצעות masher תפוחי אדמה, mashbeans מחית גס, הוספת מים על ידי 1/4cupfuls אם יבש. מתבלים במלח pepper.DO קדימה: ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
לדלות דגים בקמח, להתנער עודף.
חום 2 כפות שמן בכל אחד 2 גדולמחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. Cookfish עד השחמה קלה ורק מרכז opaquein, על 4 דקות לכל צד.
בינתיים, לחמם מחדש fava שעועית מחית.מערבבים הנותרים 1/4 כוס מנטה, 1 כפית קליפה, ו 3 כפות שמן זית.
מחלקים מחית שעועית fava בין צלחות.למעלה עם דגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו