קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

הליבוט עלומה בשמן זית עם ברוקולי Rabe פסטו

הליבוט עלומה בשמן זית עם ברוקולי Rabe פסטו
הליבוט שלוק בשמן זית עם ברוקולי Rabe פסטו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגוזי מלך, ברוקולי רב, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. מתכונים דומים: הליבוט עלומה בשמן זית עם ברוקולי Rabe פסטו, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו שמן זית-בקלה עלומה עם עגבניות קלויות וברוקולי רבה.

הוראות

1
מביאים סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
3
להעביר את ברוקולי מבושל rabe לאמבט קרח ולתת מגניב, על 3 דקות. לנער את המים העודפים ולהעביר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את השום, אגוזי מלך, דבש, מלח ופלפל התהליך עד חלקה. עם המכונה פועל בהדרגה לשפוך שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מעבירים את הפסטו לקערה קטנה ומערבבים בפרמזן. לכסות ולהניח בצד.;
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
במחבת בינונית, כבדה, מחממים את שמן הזית ושמן צמחי על אש בינונית-נמוכה. באמצעות מדחום מטגנים עמוק, לחמם את השמן ל 200 מעלות F. להפחית את החום נמוך כדי לקיים את טמפרטורת 200 מעלות f. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. בעדינות למקם את הדגים בשמן לוודא שהוא שקוע מתחת לפני השטח. לחלוט את הדגים עד רק מבושל דרך, על 6 עד 7 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מניחים על 1/2 כוס ברוקולי Rabe פסטו על צלחת הגשה בעדינות להחליק את המיטה עבור הדגים. באמצעות מרית דגים מחוררת מעבירים בעדינות את הדגים המבושלים משמן הציד לצלחת ההגשה, ומניחים את הדגים על גבי מצע הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מגישים באופן מיידי.;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו