הליבוט עם אגוז חרדל
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו יין, אגוזי לוז, הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו עוגת פוטית הליבוט עם פירה תפוחי אדמה, הליבוט עם קרום אגוז ויניגרט תפוחים, ו הליבוט עם עשבי תיבול-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
קרם 3 כפות חמאה עם חרדל ואגוזי לוז בקערה קטנה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל קאיין ומפיצים את תערובת החמאה על כל צד אחד של כל סטייק. להכניס למקרר במשך 1 שעה אם הזמן מאפשר.
מורחים את 1 כפות הנותרים חמאה במחבת אפייה רדודה כי יחזיק את הדגים ללא צפיפות.
מניחים את הדגים במחבת, ולאחר מכן העליון אותו עם כמה זרזי קורנית.
יוצקים את היין סביב הדגים ומפזרים את הזיתים מסביב, מפשיטים את העלים מ-4 גבעולים של קורנית ומפזרים אותם גם כן.
מביאים לרתיחה על התנור, ולאחר מכן מעבירים לתנור ומבשלים 10 עד 12 דקות, ללא הפרעה, עד שהדגים כמעט נעשים; זה צריך להיות מוצק כמעט אטום לאורך כל הדרך.
הפעל את המטגן והנח את הדג כ-3 אינץ ' ממקור החום. לצלות במשך דקה או שתיים, או עד הקרום הוא תוסס וחום בהיר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו