תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עם ויניגרט כתום מעושן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה שטוחה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו הליבוט עלומה עם ויניגרט Herbed, הליבוט קלוי במחבת עם ויניגרט חלפיניו, ו הליבוט עם קרום אגוז ויניגרט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב ראשון 5 מרכיבים, 1/8 מלח כפית, ו 1/4 כפית פפריקה בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מברשת דגים משני הצדדים עם שמן זית, ומפזרים פלפל ומלח שנותר ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פפריקה
פלפל
דגים
מלח
3
מחממים nonstick או מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים דגים, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.