קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

הליבוט עם זעתר ומנטה קוסקוס

הליבוט עם זעתר ומנטה קוסקוס
הליבוט עם זעתר ומנטה קוסקוס הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עצמות, מלפפון, מרק עוף דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף Zahtar & Tangerine קוסקוס, קבב הליבוט פסטו עם קוסקוס, ו הליבוט עם קוסקוס זית ופלפל.

הוראות

1
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב דובדבנים יבשים, אורגנו, כמון, פפריקה, שמן, ומיץ לימון. להסתחרר עד מחית, גירוד הצדדים מיכל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
במחבת 1 1 1/2 עד 2 ליטר, לשלב קוסקוס מרק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, לכסות, להסיר מחבת מהחום, ולתת לעמוד עד הנוזל נספג, על 5 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בינתיים, לשטוף הליבוט, לטפוח יבש, מעיל עם תערובת דובדבן. הגדר כל פיסת הליבוט על פיסת נייר גדולה מעט.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
חותכים לסכל כדי להתאים דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
הגדר לסכל עם דגים על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 2 עד 3 שניות). מכסים את הברביקיו במכסה (פתחי אוורור לפחם), ומבשלים עד שהדגים אטומים אך נראים לחים בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מערבבים מלפפון קצוץ ונענע קצוץ לתוך קוסקוס; כפית על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
חותכים הליבוט בגריל לחלקים שווים ולהגדיר על קוסקוס. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
הליבוטהליבוט
(צינור גדול)(צינור גדול)