קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

הליבוט עם חמאת לימון

הליבוט עם חמאת לימון
הליבוט עם חמאת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 293 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קליפת לימון, בצל ירוק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. נסו הליבוט עם לימון-חמאה ובצלצלים פריכים, הליבוט מוקפץ עם חמאת לימון-פסטו, ו הליבוט עם לימון, חמאה, צלפים ורוטב שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל בינוני גבוה (350 עד 400).
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד מעורבב היטב. תניח בצד את חמאת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
דג מעיל עם ספריי בישול, ומפזרים פלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פלפל לימוןפלפל לימון
דגיםדגים
4
מניחים פילה על מתלה גריל; גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מגישים עם חמאת לימון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לימוןלימון
6
הערה צלחת בצד: אדום, צהוב, או פלפלים כתומים מתוקים יותר מאשר עמיתיהם הירוקים שלהם הרבה יותר מושך עבור חיך צעיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתוםפלפל כתום
7
חותכים אותם לרבעים, ולצלות אותם לצד הדגים באותה טמפרטורה ובאותו פרק זמן. התוצאות יהיו עסיסי, רך, ו חרוך קלות צלחת בצד.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
תפריט רעיון עבור 4 * הליבוט עם חמאת לימון * אורז צהוב * פלפלים אדומים בגריל
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
הליבוטהליבוט
חמאהחמאה
לימוןלימון
אורזאורז
9
מצרכים הדרושים לבדוק סיכות: חמאה, תיבול איטלקי מיובש, מלח, ספריי בישול ירקות, פלפל לימון * 1 בצלים ירוקים חבורה * 1 לימון * 4 (6-עוז.) halibut fillets * 1 (10-oz.) אורז צהוב חבילה * 2 פלפלים אדומים גדולים
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
פלפל אדוםפלפל אדום
פילה הליבוטפילה הליבוט
בצל ירוקבצל ירוק
פלפל לימוןפלפל לימון
חמאהחמאה
לימוןלימון
אורזאורז
מלחמלח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.