הליבוט עם לימון-חמאה ובצלצלים פריכים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? הליבוט עם חמאת לימון ובצלצלים פריכים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טריזי לימון, מיץ לימון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אספרגוס עם שאלוט פריך & Meyer Lemon, שעועית ירוקה עם שאלוט מזוגג בחמאת שמיר לימון, ו הליבוט מוקפץ עם חמאת לימון-פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את מיץ לימון, מלח, פלפל, גרידת לימון וחמאה בקערה בינונית עמוקה עד מעורבב היטב (תערובת תהיה כמו רוטב עבה). להפריש עד מוכן לשימוש.
מערבבים את שמן הזית, מיץ לימון, שום, מלח, פלפל ושום בצלחת זכוכית 8 על 8 על 2 אינץ'.
להקציף את המרינדה להתמזג.
הוסף את הליבוט ולהפוך מספר פעמים מעיל שווה.
בואו לעמוד 15 עד 20 דקות.
שלב את שמן זרעי הגפן ואת שאלוט בסיר כבד בינוני על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השמן מתחמם ואת שאלוט להפוך חום זהוב, 5 עד 7 דקות.
להעביר את שאלוט עם כפית מחוררת לכמה שכבות של מגבות נייר כדי לנקז פריך.
מפזרים מלח ופלפל ממש לפני השימוש.
מחממים מחבת יבשה גדולה מעל חום בינוני-גבוה. הרם את הליבוט מן המרינדה, לתת את ניקוז עודף.
הוסף את ההליבוט למחבת החמה ו-sear 3 דקות. הפוך את הדג באמצעות מרית מתכת גמישה. לצרוב עד עדיין מעט ורוד במרכז, כ 3 דקות יותר, בהתאם עובי.
תעביר את ההליבוט לצלחות. למעלה עם מנה נדיבה של חמאת לימון ולערום את שאלוט לצד או לפזר סביב הדגים.
מקשטים עם פלחי הלימון ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.