קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

הליבוט עם מיונז שום-ציפוי פרמזן

הליבוט עם מיונז שום-ציפוי פרמזן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם מיונז טרגון-caper, מוקפץ הליבוט עם ציפוי פקאן שאלות, ו מוקפץ הליבוט עם ציפוי פקאן שאלות.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.