הליבוט עם מנטה חריף-כוסברה צ'אטני נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 240 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ג'ינג'ר, גבינת שמנת 3 פחות שומן, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: Chutney מנטה כוסברה, Chutney מנטה כוסברה, ו מנטה-כוסברה צ'אטני.
הוראות
1
הסר זרעים ממחצית פלפל סראנו; להשאיר זרעים בחצי השני של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מניחים את שני חצאי הפלפל במעבד מזון מיני; דופק 5 פעמים או עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים כוסברה ו -9 המרכיבים הבאים (דרך שום); תהליך עד חלקה. מערבבים מנטה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
שום גויה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שלב garam masala ו 1/4 מלח כפית; מפזרים באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים שמן וחמאה למחבת; מערבולת עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.