הליבוט עם מנטה חריף-כוסברה צ'אטני
הליבוט עם מנטה חריף-כוסברה צ'אטני נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 240 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ג'ינג'ר, גבינת שמנת 3 פחות שומן, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: Chutney מנטה כוסברה, Chutney מנטה כוסברה, ו מנטה-כוסברה צ'אטני.
הוראות
הסר זרעים ממחצית פלפל סראנו; להשאיר זרעים בחצי השני של פלפל.
מניחים את שני חצאי הפלפל במעבד מזון מיני; דופק 5 פעמים או עד טחון.
מוסיפים כוסברה ו -9 המרכיבים הבאים (דרך שום); תהליך עד חלקה. מערבבים מנטה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
שלב garam masala ו 1/4 מלח כפית; מפזרים באופן שווה על פני דגים.
מוסיפים שמן וחמאה למחבת; מערבולת עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.