הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה
גשו לסופר וקנו שמיר, פילה מהי-מהי, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה, צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת, ו עוף, סלק מגורד וירקות סלק עם חמאה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת גדול מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף שמן.
מערבבים שמיר לקלף בקערה קטנה עבור גרמולטה.
מניחים סלק בקערת זכוכית בינונית; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות סלק באמצע הדרך. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל גבוה עד למכרז בלבד, 8 עד 10 דקות. לחשוף ולנקז. סלק מגניב מעט. מקלפים וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/3 אינץ'. החזר סלק לאותה קערה.
מוסיפים 1 כף שמן, 1 כף גרמולטה, ושאלוט.
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק היטב. לזרוק ירקות סלק בקערה בינונית אחרת עם שמן כף 1; מפזרים מלח ופלפל.
מורחים פרוסות סלק בשכבה אחת על מחצית גיליון האפייה מוכן. עלי סלק על החצי השני של תבנית האפייה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; מניחים פילה דגים על גבי סלק ירוק.
מברשת דגים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מפזרים דגים עם 2 כפות גרמולטה.
דגים צלויים וירקות עד דגים הוא רק אטום במרכז, על 8 דקות. מחלקים דגים וירקות בין צלחות.
מפזרים עם נותר גרמולטה ומגישים.
מנה אחת מכילה את הדברים הבאים: קלוריות (קלוריות) 491.93; קלוריות % משומן 72.1; שומן (g) 39.43; שומן רווי (g) 6.40; כולסטרול (mg) 84.30; פחמימות (g) 5.42; סיבים תזונתיים (g) 1.72; סוכרים סה " כ (g) 0.83; נטו (g) 3.70; חלבון (g) 27.70
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.