הליבוט עם עגבניות, רוזמרין, וקישואים בחבילות נייר
הליבוט עם עגבניות, רוזמרין, וקישואים בחבילות נייר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 357 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו פלפל, עגבניות שרי, זיתים קלמטאנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו הליבוט, תרד ועגבניות בחבילות נייר כסף, מנות קישואים פרמזן לסכל מנות, ו דגים אפויים עם עגבניות וטומטילו בחבילות נייר (מתכונים דומים).
הוראות
גריל Preheat לחום גבוה בינוני (350 עד 400). סדר 4 (12 אינץ ' ארוך) גיליונות אלומיניום חובה כבדה על משטח העבודה. מחלקים הראשון 3 מרכיבים באופן שווה בין גיליונות של רדיד. למעלה עם פילה הליבוט; מפזרים פילה באופן שווה עם מלח ופלפל. מחלקים שום באופן שווה בין פילה; העליון כל אחד עם sprig רוזמרין, טפטוף עם שמן. לאסוף צדדים של נייר על דגים וירקות כדי לכסות לחלוטין; קצוות crimp לאטום מנות.
מניחים מנות דגים על גריל. לבשל, מפנה פעם אחת, 10 עד 12 דקות או עד ירקות תוססים בתוך מנות ודגים הוא אטום בכל רחבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.