תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עם עגבניות, תפוז, ושמיר. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, זיתים, שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בתפוזים הטבור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוזים גלידת שרנג עם קצפת מרנג כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פילה הליבוט בגריל עם עגבניות ושמיר, הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה, ו הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הזיתים, המקטעים הכתומים והעגבניות. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירס
4
מוסיפים את המלח, הפלפל והליבוט למחבת. כפית את הרוטב על הליבוט. כיסוי ומבשלים עד מבושל דרך, כ 7 דקות. מחלקים את ההליבוט ואת הרוטב בין צלחות בודדות ומפזרים שמיר.טיפ: נסו את השילוב האמיץ הזה של טעמים וצבעים עם פירות ים אחרים, כולל בקלה, שרימפס וסלמון.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.