הליבוט עם פלפל אדום ועוגת זית
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? הליבוט עם פלפל אדום ותבלינים זית יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זיתים ממולאים בפמינטו, קורנית, קורנית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: הליבוט צרוב במחבת עם פלפל חריף, הליבוט עם קוסקוס זית ופלפל, ו הליבוט עם עגבניות בגריל ותבלינים זית.
הוראות
צחצח תבנית אפייה גדולה עם שמן זית.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל, בצל, שום, ותימין. לטחון עד פלפל רך, על 6 דקות.
מערבבים זיתים, חומץ, רסק עגבניות. העונה להתענג לטעום עם קאיין, מלח, ופלפל.
מניחים דגים על תבנית אפייה מוכנה ומברשת בשמן זית.
מפזרים מלח ופלפל. כפית מספיק להתענג על כל פילה כדי לכסות. שמור נשאר להתענג.
אופים דגים עד אטום במרכז, כ -10 דקות.
מקשטים עם זרעי טימין; לשרת עם הנאה שמורות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.