הליבוט עם צ'ארד שוויצרי, כרישה ופלפל תבשיל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . לכו לחנות ותרימו צ'ארד שוויצרי, דלורית סקווש, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Hellibut מצופה פנקו עם Chard שוויצרי, כרישה ועוגת צ'ארד שוויצרית, ו כרישה ועוגת צ'ארד שוויצרית.
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים את שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מוסיפים את הבצל, כרישה ושום, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הסקווש, chard שוויצרי, פלפלים אדומים וצהובים, זרעי שומר, טימין ופלפל אדום כתוש. מתבלים את הירקות בנדיבות עם מלח ופלפל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד הדלעת, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
פירורי לחם, כמה חופנים
Chard שוויצרי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מורחים חצי מתבשיל הירקות בכוס 8 על 11 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית. מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל ומניחים את הפילה בתבשיל; מכסים את הירקות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
אופים במשך כ 15 דקות, או עד הליבוט הוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.