הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות
הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל המטרה קמח, שמן זית, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: דג פוטית עם פפיטס, צלפים ועגבניות, פנה עם עגבניות, זיתים וצלפים, ו ברוסקטה עם עגבניות, זיתים וצלפים.
הוראות
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. לדלות בקמח.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
הוסף דגים ו sauté עד משחימים קלות ופשוט אטום במרכז, על 4 דקות לכל צד.
חום שנותר 2 כפות שמן באותו מחבת.
להוסיף שאלוט ופלפל אדום כתוש; sauté 1 דקה.
מערבבים עגבניות, זיתים, בזיליקום 1/4 כוס, צלפים.
מוסיפים מיץ צדפות ויין. מרתיחים עד רוטב מתעבה מעט, על 4 דקות.
מערבבים בזיליקום 1/4 כוס. רוטב העונה עם מלח ופלפל. רוטב כפית על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.