הליבוט עם קרם סמבל ויניגרט ווסאבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עם ויניגרט סמבל קרם ווסאבי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 254 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת ווסאבי, ליווי: ג'ינג'ר כבוש, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. מתכונים דומים: סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, הליבוט עם חמאת ווסאבי, ו גלידת ווסאבי (Wasabi Aisu).
הוראות
מערבבים מרכיבים ויניגרט בבלנדר עד חלקה. מתבלים במלח.
לטאטא יחד אבקת ווסאבי ומים עד חלקה, ואז לטאטא שמנת חמוצה. מתבלים במלח.
לטפוח דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מפזרים 1 צד של כל חתיכה עם פטרוזיליה.
מחממים מחבת ברזל יצוק מתובלת היטב על חום גבוה עד חם.
מוסיפים שמן, ואז דגים, צדדים עקומים למעלה. לצרוב דגים עד תת הם השחמה, על 1 דקה.
להפוך את הדגים ולשים מחבת באמצע התנור. צלוי עד רק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
מגישים דגים, צדדים עקומים למעלה, עם כפית של כל רוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.