הליבוט עם רוטב עגבניות בזיליקום
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? הליבוט עם רוטב עגבניות בזיליקום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בזיליקום, חומץ יין, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. ציון זה הוא סופר. נסו הליבוט עם רוטב עגבניות בזיליקום, הליבוט עלום עם עגבנייה ובזיליקום, ו הליבוט פריך עם רוטב בזיליקום לימוני (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את מיץ הלימון, הרוזמרין, השמן, המלח והפלפל; הוסף הליבוט. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עד 1 שעה.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
גריל הליבוט, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
בסיר קטן, לשלב את שאר החומרים. מבשלים על אש בינונית עד לחימום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ברווז בריכה פינו גרי. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![בריכת ברווז פינו גרי]()
בריכת ברווז פינו גרי
# 96 יין חובב למעלה 100 הטוב ביותר קונה של 2017בריכת הברווזים פינו גרי מאופיינת בניחוחות הטרופיים ובחומציות הבהירה שלה. טעמים וניחוחות של לימון לימון, נקטרינה, סמבוק, אשכולית שולטים, מסיימים פריך ויבש. יין זה מהווה שותף מצוין לרכיכות, סושי ורוב המתאבנים.