הליבוט עם רוטב צלפים
הליבוט עם רוטב צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 220 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בצל דק, מיץ לימון, פלפל jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט עם רוטב לימון וצלפים, הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון, ו הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ ודגים בשקית ניילון zip-top; חותם. להשרות במקרר 2 שעות, פונה פעם אחת.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים עגבניות, 2 כפות פימינטו, צלפים, jalapeo קצוץ, ומלח. לכסות ולבשל 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס מים ודגים; מכסים ומבשלים דגים 3 דקות בכל צד. לחשוף ולבשל 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מקום 1 פילה על כל אחד 4 צלחות. מעל כל מנה עם רוטב 1/4 כוס.
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות שנותרו פימיאנטו.
מקשטים כל מנה עם 1 טריז סיד.
יין הערה: הליבוט עם רוטב צלפים מושלם עם סוביניון בלאן עדין, אשר מרים על טעמים" ירוקים " של צלפים והוא עדין מספיק כדי להתאים היטב עם הדגים. נסה יבש קריק הכרם פום בלאן 2005 מ סונומה קאונטי, קליפורניה, על $ (פום בלאן הוא שם אחר עבור סוביניון בלאן.) עם טעמו הבהיר, המרענן, האנגלי והטעם הנקי והטהור, זה בדיוק מתאים למנה. -- קארן מקניל .
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.